Schrijfster Marcella Kleine werkt als vertrouwenspersoon in een instelling voor psychiatrie en justitie. In haar laatste boek binnenwereld legt ze een link naar haar werk. Het verhaal speelt zich deels af in een tbs-kliniek.

Speciaal voor deze avond schrijft Marcella het begin van een verhaal voor de schrijfwedstrijd. Alle aanwezigen kunnen meedoen! De winnaar ontvangt de laatste drie boeken van Kleine.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Bibliotheken Meppel, Westerveld en De Wolden

Datum: 19 juni
Begintijd: 19:30
Locatie: Bibliotheek Ruinerwold Dijkhuizen 66 7961 AM Ruinerwold 088 012 8445
Kosten: Gratis

CoderDojo staat voor zélf programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer. Het is toegankelijk voor alle toekomstige programmeurs van 7 tot 17 jaar.

Meld je aan!
Meedoen aan CoderDojo is mogelijk voor iedereen tussen 7 en 17 jaar en is helemaal gratis! Om mee te kunnen doen is het wel nodig om je aan te melden.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat ze een ouder/verzorger mee moeten nemen. De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven.

Aanmelden CoderDojo

Datum: 20 juni
Begintijd: 15:00
Eindtijd: 16:30
Locatie: Bibliotheek Zuidwolde

Tijdens deze middag maakt u kennis met de bibliotheek.
Op een leuke manier werken we met taal.
Taal met de ouders én met de kinderen.

U kunt zich opgeven bij de bibliotheek.
Van harte welkom!

Datum: 26 juni