Splinter Chabot komt naar Meppel! De  bekende schrijver, programmamaker, en presentator zal worden geïnterviewd in Cultureel Centrum De Plataan.

In 2020 verscheen Splinters debuutroman Confettiregen, een autobiografisch verhaal over zijn coming-out. Confettiregen werd al snel een bestseller waar Splinter meerdere prijzen mee in de wacht sleepte. Vorig jaar bracht hij zijn nieuwste boek uit: als de Hemel genoeg ruimte heeft. Een roman over twee vrienden die elkaars tegenbeeld zijn. Als ze samen op reis gaan moeten ze belangrijke keuzes maken over hun leven en hun verlangens.

Als presentator is Splinter ook vaak te zien op tv. Hij maakte programma's zoals SPLINTER in de politiek, presenteerde de talkshow SPLNTR! en is nu te zien in Ondertussen aan de Hofvijver.

In Meppel zal Splinter praten over zijn werk. Bezoekers kunnen rekenen op een vrolijk gesprek vol enthousiasme en energie. Boekhandel Bruna is ook aanwezig; na afloop zal Splinter boeken signeren. 

Kaarten zijn te koop via het aanmeldformulier hieronder. Bibliotheekleden krijgen 25% korting.

Ben je jonger dan 19 jaar? Dan kun je het evenement gratis bijwonen! Mail naar info@bibliotheekmeppel.nl voor een gratis ticket.

Interview Splinter Chabot Meppel

LET OP: bibliotheekleden moeten om gebruik te maken van de korting eerst inloggen en vervolgens inschrijven voor de lezing.

Details activiteit

Startdatum 24-03-2023 20:15
Einddatum 24-03-2023 21:45
Max. deelnemers 120
Sluitingsdatum 24-03-2023 20:30
Prijs per persoon € 10,- (bibliotheekleden krijgen € 2,50 korting)
Locatie Theaterzaal Cultureel Centrum de Plataan