Bij voldoende belangstelling organiseren we een cursus Werken met de e-overheid (Digitsterker) in Bibliotheek Ruinerwold.

In de cursus Werken met de e-overheid  leer je digitale (overheids)diensten gebruiken, o.a. van de gemeente, het UWV en de Belastingdienst. De cursus bestaat uit modules, bijvoorbeeld over:

• een DigiD aanvragen en gebruiken
• informatie zoeken en vinden op websites van de overheid
• een toeslag aanvragen
• een afspraak maken via een website
• je persoonlijke omgeving gebruiken van overheidsorganisatie, zoals Mijn toeslagen, werk.nl en MijnOverheid

Inschrijven

Wil je deelnemen aan de cursus? Schrijf je in met het inschrijfformulier. Kies het vakje Ruinerwold: ik heb belangstelling voor een cursus in Ruinerwold, voorjaar 2018.

Bij voldoende aanmeldingen zal er een cursus gepland worden in het voorjaar van 2018. De Bibliotheek neemt contact met je op.

Naar het inschrijfformulier